Stilte, een oneindige rust, de nog vochtige lucht. Dauwdruppeltjes op elke grasspriet. Pure boslucht. Zacht opkomend licht, wat de totale omgeving in een sprookje verandert. Mist, zorgt voor een extra verwachting.

Ik heb er geweldig veel zin in om weer aan de slag te gaan met mijn workshops. Alles heel veilig op 1.5 meter afstand buiten in de natuur. En daarom ga ik vanaf mei weer plannen maken. De data zijn inmiddels gepland. De groepjes zullen klein zijn maar we gaan ons hoofd leegmaken en genieten. Beide workshops “Verruim je blik” en “Spelen met glas” zullen weer voor heel wat uurtjes “buiten spelen” gaan zorgen.

Bij de workshop Verruim je blik heb ik een paar SPECIALS ingepland speciaal voor de vroege vogels onder ons. Deze relaxte workshop zal op Hemelvaartdag 13 mei en op 1 juli en 4 september starten op het tijdstip dat de zon opkomt. Lieve vriendinnen om mij heen gaven aan, niet alleen zo vroeg op stap te durven. Hierbij geef ik jou de gelegenheid om van dit speciale moment van de dag te genieten. Zelf krijg ik een enorme boost voor de rest van de dag. Spechten tikkend op de stammen, vogels ontwakend in een concert, het licht zacht en uitnodigend, een buitje mag de pret ook niet drukken. Vroeger zocht ik de regenbuien op…

Kijk voor alle info op deze website bij mijn Kijkcollege workshops!

Mijn bolderkar staat weer klaar, inclusief handgel, zodat ook de spullen veilig op afstand gebruikt kunnen worden. We zullen nog even voorzichtig moeten doen maar dat natuur heelt is wetenschappelijk bewezen. Dus hierbij nodig ik iedereen uit om te komen genieten. En wil je “Dauwtrappen” geef je dan snel op want vol is vol. En er is ruimte voor 4 personen i.v.m. de corona.

Trouwens vind je het toch nog te spannend om in een groepje een workshop te volgen? Ik ben in voor een privéworkshop dus mail of bel me dan.