Stilte, een oneindige rust, de nog vochtige lucht. Dauwdruppeltjes op elke grasspriet. Pure boslucht. Zacht opkomend licht, wat de totale omgeving in een sprookje verandert. Mist, zorgt voor een extra verwachting.

Ik heb het afgelopen jaar even een soort Time-out genomen. Maar ik heb er inmiddels weer geweldig veel zin in, om aan de slag te gaan met mijn workshops. En daarom ga ik vanaf mei weer plannen maken. De groepjes zullen klein zijn maar we gaan ons hoofd leegmaken en genieten. Beide workshops “Verruim je blik” en “Spelen met glas” zullen weer voor heel wat uurtjes “buiten spelen” gaan zorgen.

En mocht jij graag een keer in de vroege ochtenduurtjes op pad? Mail me dan. Ik hoor vaak ” Ohh dat zou ik wel willen, maar dat durf ik niet alleen.

Kijk voor alle info op deze website bij mijn Kijkcollege workshops!