“Urban versus nature” Inspiratiedag.

Fish eye met dubbele belichting.

Het Kijkcollege presenteert:

 “Urban versus Nature”      

Centraal in Nederland!    

!!!!!! Geen specifieke workshopdag, maar een gezellige dag, waarbij we elkaar leren kennen, onze passie delen, ieder zijn eigen ding kan doen, we elkaar inspireren, genieten en twee totaal verschillende disciplines langs gaan komen. Daarbij krijg je van mij van tevoren tips voor de urban fotografie.!!!!!

Een bijzondere fotodag dus vol tegenstellingen.

Om 10 uur gaan we volledig op in de oude sfeer van het karakteristieke gebouw van Radio Kootwijk. Om vervolgens 2 uur lang de binnenkant te verkennen en vast te leggen op plekken waar je normaal niet komt.

Een legale manier van urban fotografie.

Vervolgens gaan we om 12.00 uur de buitenkant vastleggen en de natuur in. Iedereen kan zich daar heerlijk uitleven. Ook ik ga fotograferen maar heb je vragen of zoek je inspiratie dan sta ik altijd open.

Radio Kootwijk is een belangrijke schakel tussen een stuifzand- en heidegebied op de Veluwe. Aan de zuidkant, rondom het zendgebouw, is open heideterrein. Bij de bouw van het zendstation is hier de bodem vlak gemaakt en in het latere beheer ook vlak gehouden. Dit menselijk ingrijpen heeft geleid tot schrale zandige heidegrond, bij uitstek een leefomgeving voor bijzondere flora en fauna. In dit ruige zandgebied zonder paden en wegen kun je het hele jaar door naar hartenlust struinen en dwalen.

We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats (zie hieronder)   

Ik zorg voor de koffie en de thee met voor de liefhebbers iets lekkers.

Neem zelf je lunch mee.

Prijs is inclusief de entree van Radio Kootwijk. (Let op, deze wijkt af van de normale entree omdat we op dat moment het gebouw exclusief voor ons alleen hebben. Uitzondering is natuurlijk het personeel. En eventueel kan er een vergaderzaal verhuurd zijn maar daar gaan we ook niet komen. Daarbij mogen we op plekken fotograferen waar je normaal niet mag komen, bijvoorbeeld het grote balkon waarop we een prachtig uitzicht over de omgeving gaan hebben.)

Parkeren

Voormalig zendgebouw Radio Kootwijk ligt in een prachtig maar kwetsbaar natuurgebied. Voor autoverkeer is de enige weg ernaar toe door het dorp Radio Kootwijk. Om natuur en inwoners van het dorp te ontzien is betaald parkeren ingevoerd voor de parkeerplaats achter het voormalige hotel. Kosten: 6 euro per dag (alleen betalen per pin mogelijk). Let op! Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Tijdstip:

Vanaf 9.30 tot einde…..

In overleg met de groep.

Aantal deelnemers: 8 dat is inclusief mijzelf.

Locatie:  Radio Kootwijk/ Veluwe

Datum: Heb jij interesse? Laat mij dit weten! Op dit moment zijn er mensen die geïnteresseerd zijn. En kijken we samen of we voldoende mensen hebben om een datum te prikken. De bedoeling is om in het voorjaar een dag te prikken. Dit is afhankelijk van Staatsbosbeheer waar de verhuur mee wordt afgestemd.

Kosten 79 euro

Bij opgave leg je je vast om te betalen.

Ben jij geïnteresseerd? Mail me dan.


Geef je hier op

0 Thoughts on “Urban versus nature” Inspiratiedag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *