Dianne Dijenborgh Photography

Hoe teer kan een zwangerschapsshoot zijn.........


Inmiddels heb ik vele takken van fotografie geprobeerd maar een zwangerschapsshoot stond nog zeker op mijn lijstje. Eva Slaa, die mij kende via mijn netwerk liep inmiddels met een flinke "toeter" zoals je zou kunnen zeggen. "Voel jij daar niet voor" peilde ik Eva. Heel belangrijk was dat zij mij kent. Een vertrouwd gevoel voor een best wel, intiem en emotioneel moment. Gewoon lekker bij Eva en Stefan thuis. Daar waar zij zich prettig voelen. Mijn studiolampen mee, vooral werk voor de softboxen....mooi zacht licht. Eerst wat onwennig maar snel al vertrouwd. Eva heeft speciaal 2 stijlvolle lingeriesetjes gekocht waarin ze best gezien mag worden. Om mee te gaan in dit gevoel is Stefan alleen in spijkerbroek. Een mooi stel in blijde verwachting............

Dank jullie wel voor dit vertrouwen. Het was een mooie ervaring om dit oh zo bijzondere moment vast te leggen.