Dianne Dijenborgh Photography

Bruidsfotografie


Heel recent mocht ik toeschouwer zijn van een jong stel dat ging trouwen. Altijd erg bijzonder, maar als je door een camera kijkt zie je alles van heel dichtbij. De dag voor de grote klus controleer ik nog even mijn 2 camera's, neem extra accu's mee, allen opgeladen, extra kaartje waarop flink veel foto's kunnen, externe flitsers en een uitgebreid programma van de dag. 's Ochtends om 6.30 uur stapte ik in mijn auto op weg naar Hilversum. Ruim op tijd, want stel je voor dat ik te laat zou arriveren. Bij Hoogeveen kwam ik al snel stil te staan. Oeps, ongeluk gebeurd. Gelukkig loste zich alles snel op en kon ik mijn voet weer op het gaspedaal zetten. Wonderbaarlijk rustig was het op de weg. Waar je anders al snel in langzaam rijdend verkeer terecht kunt komen.....niets.  Ik was dan ook een uur te vroeg. De bruid zat samen met haar beste vriendin heerlijk in d'r oude kloffie in de ietwat krappe woonkamer. De visagiste was al bezig om een mooie make-up aan te brengen. De haren werden gekruld en sierlijk opgestoken. Wauw wat zag ze er al mooi uit. Toen het grote moment. De bruidsjurk.....  Vader en moeder waren inmiddels binnen gekomen en stonden te genieten van hun mooie dochter. Voorzichtig gleed de mooie jurk met behulp van een gladde zijden sjaal over het bruidskapsel. Vervolgens aan mams de taak om alle knoopjes aan de achterzijde dicht te maken. Paps in stilte genietend op de achtergrond. Hoe intiem kan zo'n moment zijn.............. Vervolgens schoot ik 1 van de vele bijzondere foto's van deze dag. Ik heb deze foto in zwart/wit gezet omdat ik de emotie van het moment zo nog sterker vindt worden.