Over mij

Wat ga ik jou vertellen over mijzelf? Zittend achter mijn computer krab ik mijzelf eens achter mijn oren.

Ik besluit mezelf te zijn, een tikje eigenwijs en zeker eigenzinnig. Dusss hierbij de ingrediënten van Dianne Dijenborgh:

Fotografe gericht op mensen, lijnen, structuren, kleuren en natuur. Kleurrijk, warm, laagdrempelig, creatief en extravert. Volgde fotovakschool. Werkt met omgevingslicht op locatie, en kan snel improviseren. Staat open voor velerlei fotografie, en kan zo, binnen reportages, vele disciplines combineren. Houdt van sociaal maatschappelijke thema’s. Werkt voor het Drenthe Magazine als fotografe, interviewer en tekstschrijfster.

Heeft als vaste klant Keukenmakerij Waterink, en Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Werkte mee aan Gezond in Drenthe, Musea in Drenthe Magazine, Hondsrug Magazine, en een Molen special.

Geeft verrassende Kijk- en Fotoworkshops onder de naam “Het Kijkcollege”. Maakt content voor social media, beeld met verhaal, infographics en simpele filmpjes. Heeft ervaring met het maken van love-shoots, zwangerschaps-shoots, bruidsreportages, familie-shoots op locatie. Houdt van autorijden, dus is zo bij jou ter plekke.

Wil graag weten of ze iets voor jou kan betekenen.

Dus neem contact op en stel jouw vraag.