Dianne Dijenborgh Photography

Info


Mijn kracht ligt bij het fotograferen van mensen. Ik heb studiolampen en een kleine studio thuis. Deze benodigdheden zijn erg mobiel zodat ik regelmatig mijn auto vol laadt en alles op locatie opbouw. Een zwangerschapsshoot of newbornshoot komen erg goed tot hun recht bij mensen thuis. Zo wordt het een lifestyleshoot. Vader en moeder voelen zich heerlijk op hun gemak evenals de kleine. Natuurlijk kan dit ook in mijn studio of buiten op locatie. Bos of strand zijn vaak een mooie omlijsting van een zwangere vrouw. Met partner of zonder, of met de al aanwezige kids die een broertje of zusje krijgen, er zijn zoveel mogelijkheden. 

Bruidsfotografie kan ook op veel manieren. Van 's ochtends bij de kapper en in de make-up tot het 's avonds verlaten van het feest in een ereboog van sterretjes. En alles wat er die speciale dag gebeurt. Het complete verhaal in foto's voor altijd bewaard. Fijn om digitaal terug te kunnen kijken of in een mooi fotoboek. Ook een gedeelte kan worden vastgelegd.

Kinderfotografie is heerlijk spontaan en vaak onvoorspelbaar. Hier is vaak wel wat regisseer werk nodig. Hiervoor trek ik ruim voldoende tijd uit. Kleine kinderen hebben allemaal hun eigen tijd nodig. Waar de 1 spontaan en makkelijk voor de camera staat zal de ander meer tijd nodig hebben om zichzelf te laten zien.

Voor familieportretten kun je ook kiezen voor in de studio, tot thuis of ergens op locatie. Misschien houdt degene erg van bos, tuin of strand. Of weet je ergens een geweldige klimboom. 

Met je vriendinnen een mooie, of juist grappige shoot kan ook geweldig voor een ontspannen middag zorgen.